Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ηράκλειο: Περιοδεία του Δ. Βρύσαλη στο ΙΕΚ Μαγειρικής

Από την περιοδεία του Δημήτρη Βρύσαλη



Περιοδεία πραγματοποίησε, την Τετάρτη 12 Μάρτη στο ΙΕΚ Μαγειρικής στο Κοκκίνη Χάνι ο Δημήτρης Βρύσαλης στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.
Ο Δ. Βρύσαλης κουβέντιασε με τους εργαζόμενους και τους μαθητές της σχολής για τα προβλήματα της σχολής και τη γενικότερη κατάσταση που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους

. Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα της σχολής και της συνεχόμενης υποβάθμισης της λειτουργίας της, που έχει στόχο την παράδοση των σχολών στο μεγάλο ξενοδοχειακό κεφάλαιο για να μπορεί να διαμορφώνει το ευέλικτο εργατικό δυναμικό που χρειάζεται.

 Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι υπάρχει πετσόκομμα της κρατικής χρηματοδότησης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας μόνιμος καθηγητής, να υπάρχουν προβλήματα στις υποδομές και μεγάλη έλλειψη υλικών μαγειρικής.

Κάλεσε τους μαθητές να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές με κριτήριο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σχολή και τον εργασιακό μεσαίωνα που τους περιμένει στα ξενοδοχεία όπου θα δουλεύουν 10 ώρα για 400 ευρώ ανασφάλιστοι.

Όπως τόνισε «οι μαθητές πρέπει να τιμωρήσουν όλα τα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ και καλούν τους ξενοδοχοϋπαλλήλους να θυσιάσουν τη ζωή τους για να στηρίξουν την τουριστική ανάπτυξη προς όφελος των ξενοδόχων».