Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δήλωση ΕΒΕ υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»



Σε κοινή δήλωση των εκλεγμένων σε ΔΣ Αυτοαπασχολουμένων, Εμπόρων και Βιοτεχνών, υποψηφίων με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια και Δήμο Ηρακλείου αναφέρεται:
«Η κοινή ανακοίνωση στήριξης επιχειρηματιών των ΔΣ του Συνδέσμου των εγκατεστημένων επιχειρήσεων Φοινικιάς – Μαλάδων, σε συνεργασία με το ΔΣ των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και την ΟΕΒΕΝΗ επιβεβαιώνει ότι όλα τα ψηφοδέλτια σε Περιφέρεια και Δήμο Ηρακλείου είναι εξαρτημένα από συγκεκριμένα συμφέροντα και τάξεις.
Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι αξιοποιούν τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργάνων για να σπείρουν αυταπάτες ότι έχουν κοινά συμφέροντα με τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες. Η πραγματικότητα είναι ότι η δράση των μεγάλων επιχειρηματιών, η "ανάπτυξη" όπως αυτοί την ονομάζουν, είναι η καταστροφή για τα λαϊκά στρώματα.
Τα πραγματικά συμφέροντα των αυτοαπασχολουμένων, των μικρών εμπόρων και βιοτεχνών είναι σε συμπόρευση με το ταξικό εργατικό κίνημα. Αυτό εκφράζεται μέσα από τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ, ψηφοδέλτια …εξαρτημένα από αυτά τα συμφέροντα.
Καλούμε όλους τους μικρούς ΕΒΕ να κάνουν αποφασιστικό βήμα, να γυρίσουν την πλάτη στις παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που αυτοαποκαλούνται "ανεξάρτητες" και εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
Οι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Κρήτης με τη "Λαϊκή Συσπείρωση"
Γαρεφαλάκης Νίκος, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου
Χαλκιαδάκης Μίλτος, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου
Ερμίδης Συμεών, μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΝΗ
Οι υποψήφιοι στο Δήμο Ηρακλείου με τη "Λαϊκή Συσπείρωση"
Βασιλάκης Δημήτρης, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου
Καραντεμοίρης Μανώλης, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου
Αλεξανδράκης Κώστας, μέλος ΔΣ Συνδέσμου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, αντιπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ
Τσαγκαράκης Μιχάλης, μέλος ΔΣ Επιπλοξυλουργών Ηρακλείου, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξυλουργών»