Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αποφεύγουν την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Μανώλη Συντυχάκη οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι





Την άρνηση των υποψήφιων δημάρχων Ηρακλείου για κοινή τηλεοπτική αντιπαράθεση σχολιάζει ο Μανώλης Συντυχάκης υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με δήλωσή του στην οποία αναφέρει:
«Τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κοινή τηλεοπτική εμφάνιση των υποψήφιων δημάρχων για το Δήμο Ηρακλείου.
Την ευθύνη τη φέρουν αποκλειστικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι των άλλων συνδυασμών, οι οποίοι με πρόσχημα την άρνηση συμμετοχής του Γ. Κουράκη, βρήκαν την ευκαιρία να απαλλαγούν από το μαρτύριο της απευθείας αντιπαράθεσης με τον υποψήφιο δήμαρχο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και την υπεροχή των θέσεων της. Άλλωστε, η στάση του κ. Κουράκη ήταν αναμενόμενη, έχοντας την εμπειρία προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τη στάση των ανθυποψήφιών μου. Οι προκάτοχοί τους σε προηγούμενες εκλογές είχαν την ευθυξία να παρακάμψουν την άρνηση του κ. Κουράκη και να συμμετάσχουν στην κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.
Έστω και τώρα, καλώ τους υποψήφιους δημάρχους των άλλων συνδυασμών για το Δήμο Ηρακλείου να δεχτούν πρότασή μας, για τηλεοπτική ή άλλης μορφής δημόσια αντιπαράθεση σε μέσο ή χώρο, ώρα και ημέρα που επιλέξουν οι ίδιοι, χωρίς καμία προϋπόθεση συμμετοχής από μέρους μας ή ως προς την επιλογή δημοσιογράφου.
Η άρνηση αποδοχής της πρότασή μας, σημαίνει φυγομαχία και αυτό ας το κρίνουν οι Ηρακλειώτες στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή, ψηφίζοντας "Λαϊκή Συσπείρωση", το συνεπές, με τόλμη και αποφασιστικότητα ψηφοδέλτιό μας».