Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ηρακλείου και όμορων δήμων του Νομού Ηρακλείου

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Άγιο Σύλλα Ηρακλείου





Σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Άγιο Σύλλα Ηρακλείου μίλησε ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.
Στη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής αναδείχθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τα υψηλά τιμολόγια του νερού με το παράνομο χαράτσι που έχει επιβάλει η δημοτική αρχή προσθέτουν άλλο ένα βάρος στους αγρότες και τους κατοίκους. Μάλιστα, γίνεται προσπάθεια να τους «πλασάρουν» το νερό του βιολογικού καθαρισμού της Φοινικιάς, το οποίο δεν έχει υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία για να γίνει κατάλληλο για χρήση. Η παροχή ποιοτικού νερού για αγροτική αξιοποίηση και τα έργα αγροτικής οδοποιίας είναι απαραίτητα στην περιοχή.
Την ίδια στιγμή που η περιοχή αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα, ντόπιοι παράγοντες και υποψήφιοι άλλων παρατάξεων ασκούν εκβιασμούς και πιέσεις με ρουσφέτια για να αρπάξουν την ψήφο των κατοίκων του Αγίου Σύλλα.

Ο Μανώλης Συντυχάκης, στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι χρειάζεται να τιμωρηθούν στην κάλπη της ερχόμενης Κυριακής οι εκπρόσωποι των παρατάξεων τόσο του κ. Κουράκη, όσο και των κ. Λαμπρινού και Λυγερού, που αυτοαποκαλούνται «ανεξάρτητοι». Είναι εξαρτημένοι από την κυρίαρχη πολιτική της ΕΕ, αφού συμφωνούν με τις βασικές κατευθύνσεις της, με τον Καλλικράτη, είναι εξαρτημένοι από επιχειρηματικά συμφέροντα και θα αξιοποιήσουν την ψήφο των Ηρακλειωτών για να την υλοποιήσουν και σε επίπεδο Δήμου Ηρακλείου.
Ο Μανώλης Συντυχάκης κάλεσε τους εργαζόμενους, τους μικρούς αγρότες της περιοχής να στηρίξουν στις εκλογές τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για να γίνει αποκούμπι τους, για να μπουν εμπόδια στην κυρίαρχη πολιτική, για να διεκδικήσουν από καλύτερες θέσεις την ανακούφισή τους από τα σοβαρά προβλήματα.